• banner3
  • banner2
  • banner1
  • Price competitive

    Price competitive

  • Good Service

    Good Service

  • prasetya

    prasetya

kok milih NFC

Ningbo NFC kimia CO., LTD punika Produsèn lan pamuka teknologi ing auxiliaries makromolekuler, pabrik dumunung ing Ningbo Hi-Tech Development zone.It enom nanging agresif ing teknologi driving, cooperated karo departemen saka kimia saka Fudan universitas lan Shanghai Institut Organic Chemistry, NFC pengabdian kanggo pangembangan produk pharmaceutical lan kesehatan, kegiatan utama sintesis adat karo scales.Cooperated komersial karo kalih perusahaan GMP, NFC diwenehake API lan majeng pharmaceutical penengah kanggo luar negeri.

Read More

Featured produk

warta

  • 18/09/17

    4-amino-3-phenylbutyric asam (Phenibut)

    Phenibut digunakake ing Rusia minangka tamba pharmaceutical kanggo nambani sawetara saka sudhut ailments, kalebu kuatir, depresi, asthenia, insomnia, mabuk, kelainan kaku posttraumatic, stuttering, lan kelainan vestibularis ...
    maca liyane
  • 18/09/17

    Hydroxytyrosol asetat (Hta)

    Hta yaiku senyawa phenolic. basa Hydroxytyrosol paling kerep ketemu ing Kajaba plant.The zaitun saka cuka mundhak hydroxytyrosol minangka bioavailability. Hydroxytyrosol iku salah siji saka mRNA kesehatan paling kuat ...
    maca liyane
  • 18/09/17

    Curcumol

    Curcumol punika monomer murni diisolasi saka rhizome Curcumaeis karo aktivitas antitumor. Iku anti-natoni agen antiproliferative. Nyegah LPS-mlebu produksi ora ana dening suppressing expression iNOS mRNA.
    maca liyane

mikir kanggo wektu

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House