profil Company -. Ningbo NFC kimia CO, LTD

company profile

Ningbo NFC kimia CO., LTD, sing diadegaké ing 2013, wis melu kanggo R & D, Manufaktur, distributor kang API, pharmaceutical majeng penengah, kimia elektronik. Kita wis dhewe labs R & D kita lan pabrik GMP in Langkawi.

Layanan kita: sintesis pembangunan proses & Optimization
Commercial Manufaktur selaras karo GMP

R & D Lab: sintesis adat saka gram kanggo kurang saka 100kgs, suhu kurang ing 70degree C kanggo suhu dhuwur ing + 240degree C, reaksi vakum dhuwur, reaksi hidrogenasi, distrillation membran.