Curcumol

Curcumol punika monomer murni diisolasi saka rhizome Curcumaeis karo aktivitas antitumor.
Iku anti-natoni agen antiproliferative. Nyegah LPS-mlebu ora produksi dening suppressing expression iNOS mRNA.


Post wektu: Sep-18-2017