Hydroxytyrosol asetat (Hta)

Hta yaiku senyawa phenolic. Basa Hydroxytyrosol paling kerep ketemu ing zaitun Saliyane plant.The mundhak asetat hydroxytyrosol minangka
bioavailability.
Hydroxytyrosol iku salah siji sing paling tambahan mRNA kesehatan kuat dhuwur. Keuntungan tambahan kalebu awak komposisi lan iku nambahi kesehatan kognitif


Post wektu: Sep-18-2017