Isoxepac

Isoxepac punika majeng madya Olopatadine, Olopatadine iku sawijining antihistamine (uga anticholinergic lan mast Stabiliser sel), didol minangka tepak resep mripat diprodhuksi dening Alcon ing siji
saka telung kekiyatan: solusi 0,7% utawa Pazeo ing Amerika Serikat, solusi 0,2% utawa Pataday (uga disebut Patanol S ing sawetara negara), lan 0,1% utawa
Patanol (uga disebut Opatanol ing sawetara negara; Olopat ing India). Kang digunakake kanggo itching nambani gadhah alergi Conjunctivitis (alergi mripat).


Post wektu: Sep-18-2017