Hydroxytyrosol ацетат (HTA)

HTA е фенолни соединение. Hydroxytyrosol база најчесто се наоѓаат во маслиновото plant.The додавање на ацетат зголемува hydroxytyrosol како
биорасположивост.
Hydroxytyrosol е еден од најмоќните мобилните здравјето додатоци на располагање. Дополнителни бенефиции вклучуваат составот на телото и дополнување когнитивни здравје


Време на мислењето: Септември-18-2017