Isoxepac

Isoxepac е во напредна фаза на полупроизвод со Олопатадин, Олопатадин е антихистаминик (како и антихолинергиски и мастоцитите стабилизатор), се продаваат како пад на око рецепт произведени од Alcon во една
од три предности: 0,7% раствор или Pazeo во САД, 0,2% раствор или Pataday (исто така наречени Patanol S во некои земји), а 0,1% или
Patanol (исто така, повика на PATANOL во некои земји се Olopat во Индија). Тоа се користи за лекување на чешање поврзани со алергиски конјунктивитис (око алергии).


Време на мислењето: Септември-18-2017