4-Amino-3-phenylbutyric acid (Phenibut)

Phenibut është përdorur në Rusi si një droge farmaceutike për të trajtuar një gamë të gjerë të Sëmundjet, duke përfshirë ankthi, depresioni, dobësi e përgjithshme, pagjumësi, alkoolizmi,
çrregullimi post-traumatik të stresit, stuttering, dhe vestibular disorders.In shumë pjesë të tjera të botës, phenibut nuk është
miratuar për përdorim klinik, dhe është shitur në vend si një shtojcë ushqyese.


Ora Post: Sep-18-2017