acetate Hydroxytyrosol (HTA)

HTA eshte nje komponim fenolike. Baza Hydroxytyrosol është gjetur më shpesh në ullirit plant.The shtimi i rritet acetate hydroxytyrosol si
bioavailability.
Hydroxytyrosol është një nga më të shtojcave të fuqishme shëndetësore celulare në dispozicion. Përfitime të tjera përfshijnë përbërjen e trupit dhe plotësimin shëndetin njohës


Ora Post: Sep-18-2017