Industry News

 • Ora Post: 2017/09/18

  Phenibut është përdorur në Rusi si një droge farmaceutike për të trajtuar një gamë të gjerë të Sëmundjet, duke përfshirë ankthi, depresioni, dobësi e përgjithshme, pagjumësi, alkoolizmi, çrregullim stresit post-traumatik, stuttering, dhe vestibular disorders.In shumë pjesë të tjera të botës, phenibut nuk është miratuar për përdorim klinik, një ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: 2017/09/18

  HTA eshte nje komponim fenolike. Baza Hydroxytyrosol është gjetur më shpesh në ullirit plant.The shtimi i rritet acetate hydroxytyrosol si bioavailability. Hydroxytyrosol është një nga më të shtojcave të fuqishme shëndetësore celulare në dispozicion. Përfitime të tjera përfshijnë përbërjen e trupit dhe suppleme ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: 2017/09/18

  Curcumol është një monomer i pastër i izoluar nga Rhizoma Curcumaeis me aktivitete antitumorale. Është e anti-inflamator dhe agjenti antiproliferatif. Frenon LPS induktuar prodhimin NO nga shtypur iNOS ARNi shprehje. Lexo më shumë »

 • Ora Post: 2017/09/18

  Isoxepac është avancuar ndërmjetme të Olopatadine, Olopatadine është një antihistamine (si anticholinergic dhe direk stabilizator qelizave), shitur si një rënie sy recetë prodhuar nga Alcon në një nga tre pikat e forta: 0.7% zgjidhje apo Pazeo në Shtetet e Bashkuara, 0.2% zgjidhje ose Pataday (edhe politike ... Lexo më shumë »