• banner3
  • banner2
  • banner1
  • Harga kalapa

    Harga kalapa

  • alus Service

    alus Service

  • jangji

    jangji

naha milih NFC

NINGBO NFC kimiawi CO., LTD téh produsén sarta innovator téhnologi on auxiliaries macromolecular, pabrik anu lokasina di Ningbo Baraya Tech Development zone.It téh ngora tapi agrésif dina téhnologi nyetir, cooperated kalawan jurusan kimia ti Fudan universitas sarta Shanghai Institute of organik Kimia, NFC ieu devoted kana ngembangkeun produk farmasi sarta kaséhatan, kagiatan utama sintésis custom kalawan scales.Cooperated komérsial dua pabrik GMP, NFC disadiakeun API tur canggih farmasi panengah ka luar nagari.

Maca deui

Artikel produk

wartos

  • 18/09/17

    4-amino-3-phenylbutyric asam (Phenibut)

    Phenibut dipaké dina Rusia salaku ubar farmasi pikeun ngubaran rupa-rupa ailments, kaasup kahariwang, depresi, asthenia, insomnia, alkohol, karusuhan stress posttraumatic, stuttering, sarta gangguan vestibular ...
    maca deui
  • 18/09/17

    Hydroxytyrosol asétat (HTA)

    HTA mangrupakeun sanyawa phenolic. base Hydroxytyrosol ieu paling mindeng kapanggih dina tambahan plant.The zaitun of asétat naek hydroxytyrosol sakumaha bioavailability. Hydroxytyrosol mangrupakeun salah sahiji kaséhatan sélular pangkuatna ...
    maca deui
  • 18/09/17

    Curcumol

    Curcumol mangrupakeun monomér murni papisah Rhizoma Curcumaeis kalawan kagiatan antitumor. Éta anti radang jeung antibaktéri antiproliferative. Nyegah piringan hideung-ngainduksi produksi NO ku suppressing ekspresi iNOS mRNA.
    maca deui

pikir keur waktos Anjeun

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House