Hydroxytyrosol asétat (HTA)

HTA mangrupakeun sanyawa phenolic. Base Hydroxytyrosol ieu paling mindeng kapanggih dina zaitun tambahan plant.The naek asétat hydroxytyrosol sakumaha
bioavailability.
Hydroxytyrosol nyaéta salah sahiji anu pang suplemén kaséhatan sélular kuat aya. Kauntungan tambahan kaasup wangunan awak jeung supplementing kaséhatan kognitif


Pos waktos: Sep-18-2017