Isoxepac

Isoxepac nyaeta canggih panengah tina Olopatadine, Olopatadine mangrupa antihistamine (kitu oge anticholinergic na tihang penstabil sél), dijual salaku serelek resép panon dijieun ku Alcon dina hiji
tina tilu kaunggulan: leyuran 0,7% atawa Pazeo di Amérika Serikat, leyuran 0.2% atanapi Pataday (disebut oge Patanol S di sababaraha nagara), sarta 0,1% atawa
Patanol (disebut oge Opatanol di sababaraha nagara; Olopat di India). Hal ieu dipaké pikeun itching saréat pakait sareng alérgi conjunctivitis (alergi panon).


Pos waktos: Sep-18-2017